Restaurant

Coffee & Jazz, het restaurant

Indonesisch restaurant met authenieke indonesische delicatessen

Coffee & Jazz maakt gebruik van een kleine kaart waarop alleen onze absolute specialiteiten terechtkomen. Sinds een tijdje staat de Empal Pedis op de kaart. Dit is een heel bijzonder vleesgerecht. Peggy, onze kokkin, heeft na jaren aan de receptuur gewerkt te hebben, eindelijk een versie ontwikkeld die zij goed genoeg vindt om op de kaart te zetten. Een absolute aanrader!

Voorgerecht: saté

Ons voorgerecht is de saté, gemaakt van malse kippendijen met een pittige pindasaus. Standaard vragen (adviseren) wij onze gasten hiermee te beginnen. “Misschien valt het tegen, dan kun je altijd nog opstappen,” grapt René op een typische Amsterdamse manier. Voelt u zich vooral niet hierdoor voor het blok gezet. Het is de manier waarop René graag zijn gasten het beste wil laten proeven. En dat doet hij – als ras-Amsterdammer – nu eenmaal op onvervalst Amsterdamse manier…

Recensies op de website van IENS

Sommige gasten herkennen dit niet altijd en prikken hier niet doorheen, en dat leest u dan weleens terug in recensies op Iens. Overigens leest u daar ook dat gasten onze gerechten over het algemeen bijzonder hoog waarderen.

Lees de recensies op IENS »

Share Button

Reacties zijn gesloten.