Theater Restaurant met live Jazz muziek

Jazz-cd’s

Onlangs is er in beperkte oplage een Coffee & Jazz cd uitgebracht met de naam Sereh, door het Coffee & Jazz Trio bestaande uit Michiel Borstlap, Stefan Lievestro en Pascal Vermeer. De cd werd in Paradiso gepresenteerd door Michiel Borstlap natuurlijk onder het genot van onze heerlijke saté. Met succes!

Enkele citaten uit de introductie van de cd Sereh:

Sereh - Coffee & Jazz Trio featuring Michiel Borstlap“Coffee & Jazz: een hotspot in de Amsterdamse horeca. Wat maakt Coffee & Jazz zo bijzonder? Natuurlijke, de overheerlijke Indonesische gerechten, de koffie, de jazz… (…) René is de spil in Coffee & Jazz, de entertainer die altijd geïnteresseerd is, niet vies is van Amsterdams ‘geblaf’, en bovendien een unieke eet-relax-luister-gelegenheid heeft geschapen waar veel mensen van genieten. (…) Bezoeken aan Coffee & Jazz zijn vluchtig maar altijd intens.”
—Michiel Borstlap

Promotiewagen

In 2007 reed er een schitterende Daimler door de Amsterdamse straten met wel 30 adverteerders erop. Deze auto trok veel aandacht en vormde zo een unieke promotie van ons restaurant. De Daimler heeft nu plaats gemaakt voor een DS Citroën (Snoek) ook met adverteerders erop. Deze Snoek komt op diverse evenementen te staan.

Share Button

Reacties zijn gesloten.