Geen widgets gevonden in de zijbalk
Alles over Nespresso capsules

Als je een Nespresso koffiemachine hebt, zul je zeker en vast vaak Nespresso capsules kopen. Echter is het goed om rekening te houden met enkele weetjes, zoals de hoeveelheid cafeïne die de capsules bevatten, alsook met de calorieën die in de koffiecapsules zitten.

De hoeveelheid cafeïne die de Nespresso capsules bevatten, ligt tussen de 55 en de 65 mg. Echter zijn er Nespresso capsules die meer cafeïne bevatten dan andere, zoals de Lungo capsules. Dit komt omdat er 20% meer koffie zit in deze capsules. Ook zijn er nog andere oorzaken die de hoeveelheid cafeïne in de capsules bepalen. Zo is dit ook afhankelijk van het type koffie en de graad waarin de koffiebonen zijn gebrand. Soms is ook de herkomst van de koffiebonen bepalend voor de hoeveelheid cafeïne, maar in de meeste gevallen is dit verwaarloosbaar.

Er zijn ook cafeïnevrije varianten op de markt beschikbaar, maar toch zit hier nog een kleine, verwaarloosbare hoeveelheid cafeïne in van ongeveer 0.005 mg. De Lungo capsules bevatten de meeste hoeveelheid cafeïne. De espresso koffiecapsules bevatten ongeveer 65 mg cafeïne. De intensiteit van de koffie en de hoeveelheid cafeïne heeft echter geen directe samenhang. Op gebied van calorieën zit er in elke Nespresso capsule gemiddeld 19% eiwitten, 38% koolhydraten en 43% vet.

Nespresso werd ontwikkeld door Nestlé

Nespresso is een van de meest geliefde koffies dat werd ontwikkeld door Nestlé. Door de expertise dat dit bedrijf al heeft opgebouwd in het maken van capsules, beheersen zij het bereiden van een speciale koffiepasta als geen enkel ander bedrijf. Nestlé is zijn concurrenten een grote stap voor op het bereiden van de perfecte Nespresso capsules in verschillende smaken, zonder dat de kwaliteit van de koffie in het gedrang komt. De echte Nespresso capsules worden dan ook exclusief door Nestlé vervaardigd, ook al zijn er heel wat varianten op de markt die door andere bedrijven worden bereid.

Nespresso capsules met een hoge kwaliteit

Nestlé hanteert een unieke werkwijze voor het vervaardigen van Nespresso capsules. Dit komt doordat de capsules gemaakt worden met zowel kwaliteit producten, als met kwaliteit machines. Elke Nespresso capsule bevat de lekkerste en de meest kwaliteitsvolle koffiepasta. De bereiden van deze koffiecapsules wordt dan ook uitgevoerd via een speciale methode.

De koffiecapsules worden gemaakt in aluminium. Hun levensduur is ongeveer negen maanden. Gedurende deze tijd verliezen de capsules hun kwaliteit en smaak niet. Dit komt onder andere door een speciaal ontwikkelde verpakking die de inhoud van de lucht, het licht en vocht afsluit. Hierdoor is de koffie altijd vers bij het drinken ervan. Met de ervaring dat Nestlé op het gebied van koffie heeft, biedt elke koffiecapsule een heerlijk aroma. Heel wat mensen die in het verleden niet graag koffie dronken, zijn liefhebbers van koffie geworden door het drinken van Nespresso. Dit feit toont aan dat Nespresso een unieke, lekkere smaak biedt dat geen enkele andere koffiesoort kan evenaren.

Nestlé heeft een groot assortiment van Nespresso capsules beschikbaar, elk met een andere smaak. De ene smaak kan bijvoorbeeld romig zijn, terwijl de andere smaak intens en krachtig is. Ook bestaan er nog vele andere smaken, waaronder: zoete, kruidige, bloemige, verfrissende en fruitige koffie.

Door admin