Geen widgets gevonden in de zijbalk
Besparen telefoonkosten

Alles wordt steeds maar duurder. Dat geld niet alleen voor de huur, de energierekening en de boodschappen, maar ook voor andere producten die dagelijks gebruikt. Je telefoon is hier een voorbeeld van, de kosten kunnen al snel oplopen. Nodig? Nee! Er zijn genoeg manieren om op je telefoonkosten te besparen! Wat dacht je bijvoorbeeld van onderstaande tips:

Tip 1: Kies niet het duurste toestel

Wil je graag het nieuwste van het nieuwste toestel kopen, maar liever niet te veel betalen dan is een refurbished telefoon echt wat voor jou. Dit zijn gebruikte telefoons die helemaal opnieuw gerenoveerd zijn en daarom nog in prima staat.

Tip 2: Ga voor Sim only

Meestal ben je met sim only goedkoper uit dan met een telefoon met abonnement. Daarnaast zijn deze abonnementen veel flexibeler.

Tip 3: Wacht op Black Friday

Black Friday is een trend die uit Amerika is overgewaaid en een dag of eigenlijk enkele dagen waarin er heel veel korting wordt gegeven. Zo ook op telefoons. Koop op Black Friday je telefoon, sluit je abonnement af of kies voor een Black Friday sim only deal en bespaar tientallen euro’s!

Tip 4:  Bespaar zowel op je data bundel als op je bel bundel

Tegenwoordig is bijna overal Wi-Fi, zoals bijvoorbeeld in de trein of in andere openbare ruimtes. Maak daarom in dit soort ruimtes ook gebruik van het Wi-Fi netwerk. Als je dan al Wi-Fi hebt, kun je ook nog eens besparen op je bel bundel. Er bestaan namelijk diverse apps waarmee je via internet kunt bellen. Wat dacht je bijvoorbeeld van Skype of WhatsApp.

Tip 5: Pas instellingen aan van sommige apps

Dit is eigenlijk een tip in het verlengde van tip 3. Ook hiermee kun je namelijk gigantisch op je databundel besparen. Sommige apps gebruiken heel veel data tijdens het updaten of bij het ophalen van informatie. Stel voor deze apps in dat ze alleen informatie mogen ophalen of updaten wanneer jij op een Wi-Fi netwerk zit.

Tip 6: Bescherm je telefoon

Wanneer je telefoon stuk gaat, moet je betalen voor een reparatie. Zo simpel is het. Koop daarom een hoesje en een screen protector om je telefoon optimaal te beschermen.

 

Door admin